Jun
17

TITAN ZEUS - Op zoek naar een grote TV?


De vraag blijft dan altijd: wat is groot?

Waarschijnlijk is dat antwoord nu wel gevonden. De Titan Zeus is een scherm dat met zijn 370" zeker groot te noemen.
Het wandje waar je het scherm aan kunt bevestigen moet minstens 8 meter breed en 5 meter hoog zijn, maar moet ook een ton kunnen ondersteunen. De meeste gipswandjes vallen dus af...

De beeldkwaliteit is zelfs van dichtbij erg goed. De producenten hebben het scherm alvast maar 4K gemaakt. Mocht je wat visite kijken, dan kunnen tot 20 picture in picture kanalen worden gekozen - gelijktijdig... Je kunt een olifant op ware grote bekijken en dan blijft er nog steeds ruimte over om een groot deel van de omgeving op ware grote weer te geven.

Mocht je er na het bestellen achter komen dat het scherm binnen ergens geplaatst kan worden, dan is het ook geen probleem om het scherm buiten te plaatsen. Het scherm kan namelijk ook gewoon buiten gebruikt worden. En mocht alle vrije ruimte buiten ook nog bezet zijn, dan kun je het scherm ook nog eens gebruiken als bodem van je zwembad (uiteraard met de juiste afmetingen). Er is een Britse miljonair die dit al heeft uitgevoerd.

Verder zou er weinig kunnen zijn dat een belemmering is om dit scherm te bestellen. Hij wordt door de producent persoonlijk geleverd in een custom aangepaste Hummer. Klein detail is dat de prijs rond de 1 miljoen euro ligt.

Links

Impact Productions - Loddersweer 36 - 4942 AG RAAMSDONKSVEER