Nov
06

MARANTZ SR7008 - Audio & Video Mediabeest


De Marantz SR7008 is een krachtpatser voor iedereen die van Audio, Video en gemakkelijke bediening houdt. Natuurlijk kan hij de meest uitgebreide Surround opstelling aansturen, dus voor films en concerten kom je zelfs in de grootste woonkamers niet snel te kort. Je kunt zelfs ook nog 2 andere ruimtes van geluid voorzien met 1 versterker! Bediening gaat via een mooie app die je bv een iPhone of iPad kunt zetten. Natuurlijk kun je ook een video afspelen op je iPad en het geluid via de versterker laten lopen... Handig in de slaapkamer als je daar speakers hebt aangesloten op 1 van de extra zones! Streaming radio van internet of via een externe harde schijf is ook geen probleem. De geluidskwaliteit is zoals je mag verwachten van dit vlaggeschip van Marantz: TOP.

Toch gaat deze receiver nog verder: ook beeld kan via de receiver worden verwerkt. Zo kun je meerdere bronnen (zoals een interactieve TV ontvanger, laptop, Fototoestel, Videocamera) aansluiten op de receiver. Met de app kies je waar je naar wilt kijken en luisteren. Dus ook al heeft je TV maar 1 HDMI ingang: je kunt toch al je apparaten aansluiten via de Marantz. Mocht je het strak vormgegeven apparaat toch niet mooi vinden, dan kun je hem zelfs uit het zicht plaatsen. De APP werkt via het netwerk waardoor je dus geen last meer hebt van een tafeltje dat net voor het infrarood oogje van de ontvanger staat. De afstandsbediening werkt dus overal waar je netwerk hebt!

Zelfs gasten kunnen hun foto's en video's via AIRPLAY weergeven op jouw TV. Zo wordt het een stuk eenvoudiger en leuker om te zien wat je gasten op vakantie hebben gedaan!

Links

Impact Productions - Loddersweer 36 - 4942 AG RAAMSDONKSVEER