Nov
18

INSPIRE 1 - Hoogwaardig Videoplatform


In veel films zie je indrukwekkende shots waarbij vanuit de lucht wordt gefilmd. Tot enkele jaren terug was dit enkel voorbehouden aan grote producenten met het budget voor helicopters, geavanceerde camera's en uiteraard bediening.

Er waren voor de consumenten al wat oplossingen om met een eenvoudige drone te filmen. Vaak was de bediening nog wat basic en waren de beelden van niet al te hoge kwaliteit. De Inspire 1 is een professionele Video Drone die alles doet wat de veeleisende filmmaker maar wenst. De Inspire 1 kan gebruikt worden als creatieve toevoeging op de overige footage. Gebouwen kunnen prachtig in beeld worden gebracht en een helicopter-view is binnen 5 minuten gerealiseerd.

Niet alleen de Drone kan worden bediend, maar ook de camera kan mbv een tweede afstandbediening gericht worden op de juiste spot. Een tablet of smartphone zorgt voor live beelden zodat het nog eenvoudiger is om de juiste compositie te bepalen.

De maximale vluchttijd is rond de 18 minuten, afhankelijk van de omstandigheden. De Inspire 1 kan op GPS Waypoints vliegen waardoor een traject nauwkeurig in kaart kan worden gebracht. Wanneer gebruik wordt gemaakt van Pix4D software kan zelfs een nauwkeurig 3D model worden gemaakt van een gebouw of zelfs van een gehele wijk!

Links

Impact Productions - Loddersweer 36 - 4942 AG RAAMSDONKSVEER