Oct
14

GOPRO HERO4 BLACK - Compact Creatief Doosje


Om creatieve mooie beelden te maken moet je apparatuur voldoen aan een aantal eisen. De beeldkwaliteit moet goed zijn, het apparaat moet onder de meest bizarre omstandigheden kunnen filmen, het apparaat moet goed te bedienen zijn, het moet eenvoudig mee te nemen zijn en zo nog meer eisen.

GoPro levert al jaren geweldige mini-camera's die gebruikt kunnen worden in weer en wind, op en in auto's, maar ook op sportmaterialen zoals surfboards, snowboards en kites.
Dit levert de meest fantastische beelden op uit perspectieven die met andere camera's onmogelijk te realiseren zijn.

Het nieuw topmodel van GoPro, de Hero 4 Black gaat zelfs nog verder...
De camera schiet 4K beelden in maximaal 30 frames per seconde, of 1080P beelden in 120 frames per seconde! Hierdoor kun je bv de opname in de montage nog inzoomen zonder dat er kwaliteitsverlies in een Full HD opname is! De 120 Frames per seconde zorgen voor een waanzinnig vloeiend slowmotion effect. De GoPro kan ook ingesteld worden als TimeLaps recorder waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Heeft 4K filmen wel zin wanneer het beeld later omgezet wordt naar 1080P?
In de praktijk geven de extra pixels meer ruimte om het beeld te stabiliseren en om een nog scherper eindresultaat te verkrijgen. Er is dus meer ruimte om het beeld in de montage te optimaliseren en dat is zeker terug te zien in het eindresultaat.

De camera's zijn te bedienen via een SmartPhone of Tablet. Uiteraard is een Live Preview ook aanwezig via de bediening.

Links

Impact Productions - Loddersweer 36 - 4942 AG RAAMSDONKSVEER