Drive In Show

Voor iedere gelegenheid waar muziek nodig is, kan Impact Productions een passende oplossing leveren. Bel of mail ons over de mogelijkheden! De DJ's van Impact Productions hebben de beschikking over professionele DJ-clubgear (Pioneer CDJ2000 Nexus - DJM2000 Nexus). Deze worden ook gebruikt door de bekendste DJ's over heel de wereld.

Natuurlijk is er ook een professionele truss DJ Booth, die ook uitgerust kan worden met een groot plasma display voor visuals, filmpjes en foto's. Er is ook een show beschikbaar waar naast een DJ ook een VJ de visuals verzorgd. De DJ - VJ show past goed bij Dance feesten.

Meer info via info@impactpro.nl

De intelligente bewegende showverlichting zorgt ervoor dat de dansvloer nog feestelijker wordt. De showverlichting kan bewegen, van kleur veranderen, verschillende vormen weergeven en in een set zorgt dit voor een flexibele creatieve show.

Naast de Intelligente Showverlichting wordt er ook gebruik gemaakt van High Power RGB Pixelbalken. Deze kunnen los gebruikt worden om opjecten en muren te verlichten, maar kunnen in combinatie ook als groot LED scherm gebruikt worden.

FEEST MET DRIVE IN DJ

Iedere situatie is weer anders, maar het kan altijd een feest worden dat de gasten niet snel zullen vergeten! Samen met u zorgen we voor een zo optimaal mogelijke invulling van de avond. Hierdoor krijgt ieder feest een persoonlijke tintje mee.

Meer info via info@impactpro.nl

Feest
Muziek heeft in iedere toepassing weer andere eisen:

- Van 70's, 80's, 90's tot zeer recente hits
- Van nederlandstalig, tot vele andere talen
- Van rustig tot snel
- Van achtergrond tot overweldigend
- Van gevarieerd tot gespecialiseerd
- Van bruiloft tot bedrijfsfeest
- Van 5 tot 1.000 personen
- Van jong tot oud
- Van zacht tot hard
- Van digitaal tot live
- Van inprikken tot complete setFeest
Natuurlijk kunnen ook alle varianten die mogelijk zijn door ons worden verzorgd.
Met ruim 15 jaar ervaring proberen we samen met u de onderdelen zo op elkaar af te stemmen dat alles goed op elkaar aan sluit en dat de gelegenheid het juiste tempo heeft.

Mocht uw specifieke wens er nog niet bij staan, dan kunnen we hiervoor een passende oplossing maken.
We zien graag uw aanvraag of reactie
Feest via ons contactformulier of EmailSet met dubbel laag 11.000 watt

Links

Impact Productions - Loddersweer 36 - 4942 AG RAAMSDONKSVEER