Dan Beatasz

Dan Beatasz draait al vele jaren op diverse feesten in Nederland. De betere nummers uit alle gangbare stijlen weet hij op een juiste manier te combineren.

In de jaren 90 was Dan Beatasz vooral bezig met het draaien op schoolfeesten en bij lokale gelegenheden. In die tijd maakte Dan vooral gebruik van Vinyl, maar ook samplers en multitracks. Uiteindelijk was het toch de Synthesizer en het werk als artiest waar Dan jarenlang enthousiast mee op pad ging. De aandacht voor het DJ-en was daardoor op de achtergrond geraakt. Tijdens de vele optredens in Nederland, maar ook het buitenland is er veel Live ervaring opgedaan en is hij in contact gekomen met diverse zalen.

In 2000 is de vaste band van Dan gestopt met optredens, maar toch bleef het LIVE-gebeuren trekken. De synthesizer werd weer gewisseld voor 'The Wheels of Steel'. Dikke professionele draaitafels met een gigantische partij aanvullende apparatuur maakt de show van Dan Beatasz compleet.

Bij de shows draait het niet alleen om de juiste nummers, maar ook de visuals krijgen veel aandacht. Er wordt gebruik gemaakt van Live Visuals die van de show een dynamisch geheel maakt. De techniek achter dit geheel is voor een groot deel maatwerk dat door deskundigen is ontworpen. Vanuit zijn baan in de professionele AV scene is toegang tot alle benodigde kennis natuurlijk geen probleem.

Natuurlijk zien we jullie graag bij 1 van onze shows!

Links

Impact Productions - Loddersweer 36 - 4942 AG RAAMSDONKSVEER