Nieuwsberichten

Nov
18

INSPIRE 1 - Hoogwaardig Videoplatform

In veel films zie je indrukwekkende shots waarbij vanuit de lucht wordt gefilmd. Tot enkele jaren terug was dit enkel voorbehouden aan grote producenten met het budget voor helicopters, geavanceerde camera's en uiteraard bediening.

Er waren voor de consumenten al wat oplossingen om met een eenvoudige drone te filmen. Vaak was de bediening nog wat basic en waren de beelden van niet al te hoge kwaliteit. De Inspire 1 is een professionele Video Drone die alles doet wat de veeleisende filmmaker maar wenst. De Inspire 1 kan gebruikt worden als creatieve toevoeging op de overige footage. Gebouwen kunnen prachtig in beeld worden gebracht en een helicopter-view is binnen 5 minuten gerealiseerd. Read more »

Nov
18

PIONEER DJ XDJ1000 - Een nieuw begin

Jarenlang was de Pioneer CDJ2000 Nexus het vlaggenschip van Pioneer en ook de meest gebruikte CD DJ Speler. De afdeling waar de Pioneer DJ producten vandaan komen heet nu ook heel toepasselijk Pioneer DJ. Vandaar dat alle DJ's erg benieuwd waren naar het nieuwe model dat zojuist geïntroduceerd is.

De nieuwe XDJ1000 is gebaseerd op de CDJ2000 Nexus. Het valt direct op dat er iets minder fysieke knoppen op het apparaat aanwezig zijn, en dat het apparaat iets compacter is. Wanneer je beide apparaten aanzet, dan merk je dat het Jogwheel bij de CDJ2000 Nexus oplicht en bij de XDJ1000 blijft dit onverlicht. Vervolgens wil je natuurlijk je collectie muziek gaan gebruiken. Bij de CDJ2000 Nexus kon je terecht met je SD-card, USB-stick, CD, DVD en netwerk-link. Bij de XDJ1000 hoef je enkel nog je USB-stick mee te nemen. Dit hoeft geen probleem te zijn, maar is uiteraard wat minder flexibel. Read more »

Nov
18

TIMES SQUARE - Larger than life Billboard

Soms is groot niet groot genoeg om iedereen je boodschap te kunnen vertellen.. Dus wat doe je dan als je een boodschap per dag aan 300.000 voorbijgangers wilt laten zien? Juist, dan maak je het scherm gewoon groter...

Voor het eerst overspant een display een heel blok op Broadway. De 24 miljoen pixels zorgen voor een resolutie die hoger is dan de beste TV schermen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de meeste voorbijgangers met open mond het scherm toekijken. Read more »

Oct
14

GOPRO HERO4 BLACK - Compact Creatief Doosje

Om creatieve mooie beelden te maken moet je apparatuur voldoen aan een aantal eisen. De beeldkwaliteit moet goed zijn, het apparaat moet onder de meest bizarre omstandigheden kunnen filmen, het apparaat moet goed te bedienen zijn, het moet eenvoudig mee te nemen zijn en zo nog meer eisen. Read more »

Jun
17

TITAN ZEUS - Op zoek naar een grote TV?

De vraag blijft dan altijd: wat is groot?

Waarschijnlijk is dat antwoord nu wel gevonden. De Titan Zeus is een scherm dat met zijn 370" zeker groot te noemen. Het wandje waar je het scherm aan kunt bevestigen moet minstens 8 meter breed en 5 meter hoog zijn, maar moet ook een ton kunnen ondersteunen. De meeste gipswandjes vallen dus af... Read more »

Nov
27

PAC-MAN - Grootste speelbare videogame ooit

De game klassieker Pac-Man kent bijna iedereen wel. Deze versie is opnieuw uitgebracht maar nu als speelbare projectie op een gigantisch gebouw als scherm. Volgens het Guinness Book of Records is de video game te spelen op een scherm van meer dan 2.200 vierkante meter! Het uiterlijk van het gebouw is als basis gebruikt voor de custom maps van het spel. Het resultaat is een verbluffend stukje entertainment. Read more »

Nov
06

MARANTZ SR7008 - Audio & Video Mediabeest

De Marantz SR7008 is een krachtpatser voor iedereen die van Audio, Video en gemakkelijke bediening houdt. Natuurlijk kan hij de meest uitgebreide Surround opstelling aansturen, dus voor films en concerten kom je zelfs in de grootste woonkamers niet snel te kort. Je kunt zelfs ook nog 2 andere ruimtes van geluid voorzien met 1 versterker! Bediening gaat via een mooie app die je bv een iPhone of iPad kunt zetten. Natuurlijk kun je ook een video afspelen op je iPad en het geluid via de versterker laten lopen... Handig in de slaapkamer als je daar speakers hebt aangesloten op 1 van de extra zones! Streaming radio van internet of via een externe harde schijf is ook geen probleem. De geluidskwaliteit is zoals je mag verwachten van dit vlaggeschip van Marantz: TOP. Read more »

Oct
23

ROLAND VR50-HD Mixer - USB 3.0 Streaming

Deze nieuwe mixer van Roland is een krachtpatser die HD video kan mixen, maar ook audio. Het systeem is voorzien van een touchscreen waardoor beelden zeer eenvoudig gemixt kunnen worden. Het resultaat kan dmv de USB3.0 aansluiting naar een streaming dienst worden gestuurd voor LIVE weergave via internet. De Live beelden kunnen zelfs worden voorzien van logo’s / graphics. Het apparaat is voorzien van HDMI, RGB, Component, Composite en HD-SDI aansluitingen. Read more »

Oct
08

IMPACT VIDEO POST - Videoboodschap per post!

Heb jij een belangrijke boodschap die je op de meest originele en onvergetelijke manier die er op dit moment bestaat wilt overbrengen? Gaan jullie trouwen en wil je dit op een onvergetelijke manier melden? Wil je je bedrijf op een originele manier onder de aandacht brengen? Read more »

Links

Impact Productions - Loddersweer 36 - 4942 AG RAAMSDONKSVEER